Nynäsgården Hotell & Konferens

publicerat i Motor;
Efter många mil och timmar hamnade vi här vid 23-tiden på fredagkvällen. När vi klev ur bilen slog en underbar sommardoft mot oss. Det går inte att säga exakt vad det var som doftade men jag antar att det var blommor och hav, vatten .. det doftade verkligen sommar!

Fullspäckad dag!

publicerat i Motor;
Fullspäckad dag! Tidplanen höll och allt var jättebra organiserat. Det flöt på som det skulle. Hoppas arrangörerna är lika nöjda som oss!


Quadcross RM

publicerat i Motor;


Väntar ..

RoB längst till vänster. Det både dammade och lät men attans vad spännande det var!

För att inte ha tränat just quadcross gick det riktigt bra för RoB. Grattis ♥

Tack!

publicerat i Motor;
Tack min söta för en kul helg ♥  Många mil och mycket damm , det var det värt!

Fredag

publicerat i Motor;


RoB ska tävla i helgen och vi åker redan i kväll. Spännande!


Om livet

publicerat i Allmänt;

min tatuering .. HOPEIbland händer det saker i livet som skakar om. Man ramlar. Man är rädd, man är liten, man lever i en skrämmande overklighetsbubbla. Det gör ont. Man tappar bort sig själv. Det är kaos. Det kan hända vem som helst, när som helst. Jag vet.

Man får inte ge upp, man måste tro, våga hoppas.
Kämpa för det du tror på! Ge inte upp!

Ni finns i mina tankar  ♥


Blommande Ruccola

publicerat i Blommor & sånt;

Jag hade inte en aning om att Ruccolan skulle blomma, det är riktigt fint faktiskt. I år är det inte så mycket som kommit upp, mest ogräs, men än har jag hoppet kvar.Gunnebo Slott

publicerat i Allmänt;


MidsommarAfton blev lugn för vår del. Vi tog en promenad runt Gunnebo Slott och tjuvkikade lite på vad som komma skall på trädgårdsutsällningen "Göteborgs Lustgårdar"


På vägen hem åt vi en god middag på Hotell 11, Eriksberg. Utsikten är gudomlig, precis som maten. Kvällen avslutatdes med en trevlig efterfest hos Annika. En ganska så skön och behaglig dag med andra ord.
Tanumstrand

publicerat i Allmänt;På Midsommardagen åkte vi till Grebbestad, närmare bestämt till Tanumstrand.
Lunch hos mamma och pappa, ett par öl på After Beachen, gott att dricka på BösteBar, kramkalas på MacCri och avslutningsvis dans på hotellet. 

Det har varit en avkopplande och spontan Midsommarhelg. Jag är mer än nöjd!

Tack sötaste Rob ♥

MidsommarLunch

publicerat i Allmänt;
Igår hade vi MidsommarLunch med barnen och det var uppskattat av både liten och stor.
Det är något speciellt med jordgubbar och glass


Måndag

publicerat i Allmänt;
Gick sommaren vilse?

10 grader varmt och mörka regntunga moln, vart tog sommaren vägen?


Linus tårta

publicerat i Mat & sånt;

Idag kom mormor och morfar för att fira Linus, han visste ganska säkert hur hans tårta skulle smaka/se ut. Sockerkaksbotten, banan, chokladkräm, vaniljkräm och överst en fudgeglaze .. ni vet en sån som Leila gör på tv4 *skratt* Den var lite söt men annars väldigt god.

Morgonruffs

publicerat i Allmänt;


Kunde inte låta bli att skratta lite när jag såg mig i spegeln i morse.


Många säger att det måste vara skönt med kort hår, tar ingen tid att göra iordning ..
Nä eller hur? Jag skrämmer ju slag på grannarna när jag hämtar in tidningen på morgonen, håret står verkligen åt alla håll och kanter!
Lycklig

publicerat i Allmänt;


RoB kom hem sent igår och med sig hade han ett stort paket!När Linus väl förstog att han såg rätt var ögonen STORA och det lät typ  ..
åhhh, håååhåå .. åååå .. wow .. åhhh

Lyckan var enorm, detta har Linus önskat sig en längre tid men mer eller mindre gett upp, det var till och med så att jag nästan blev rörd till tårar.


Tack snälla Rob ♥  Du gjorde en 11 åring mycket lycklig igår!


Linus 11 år

publicerat i Allmänt;Grattis min älskade gullunge ♥ 

Idag fyller du 11 år och jag hoppas verkligen att du får en bra dag på utflykten och när du kommer hem äter vi tårta! Grattis till din pappa som också fyller år idag!
Måndag

publicerat i Allmänt;
Första tävlingen är avklarad för RoB ♥ som slutade på en 2:a plats.
GoKartKalas

publicerat i Allmänt;

I fredags, den 6 juni, Sveriges NationalDag hade vi Gokartkalas för Linus som fyller 11 år på onsdag. Gokart, pizza och coca cola! .. det var ett kul kalas, alla var glada och nöjda.


Vet inte vem som satsade mest, Linus pappa, Rob eller killarna.  Tack ni som var med och ett stort tack till Annika som körde hem Linus pappa och barnen ♥ 

Morgon

publicerat i Allmänt;
Tänk vad lätt det är att gå upp på morgonen när det är så härligt väder. Känns nästan som semester .. först jobb och sen ett par timmar på stranden. Det är så härligt!

Sommar!

publicerat i Allmänt;


1 Juni och sommaren är här! På riktigt! Det har varit en underbart skön helg med sol och bad. Jodå, jag har badat och jag ljuger inte om jag säger att det var 20 grader i vattnet .. nåja ..19 i alla fall .. sol, klippor, salt hav .. så gott!