Tack!

publicerat i Allmänt;


Tack alla barn och föräldrar på Lyckan för den fina ljusstaken! Det kändes i hjärtat!
Det har varit en glädje att få jobba med alla dessa barn och kollegor ♥

Imorgon blir sista dagen i klassen och på onsdag börjar jag nytt jobb. Det är blandade känslor, jag kommer sakna alla samtidigt som jag ser fram emot det nya .. men jag kommer på Julspelet och jag kommer vara så stolt! 

Tack också för den fina blomman! Imorgon blir det kramkalas!

 

1:a Advent

publicerat i Jul;


När första ljuset brinner står julens dörr på glänt och alla är så glada att fira få advent.

Nu är första ljuset tänt! Känns härligt! Det är en vacker vinterdag, både ute och inne. En dag att bara vara och njuta av tillvaron. Ett varmt bad, en promenad i snön och sen en skön stund under filten i soffan. Förbereda mig inför en händelserik vecka. Spännande!

Njut av söndagen min vän




Kul kväll

publicerat i Allmänt;


Tack  för en kul kväll på Incontro!

Ensam mamma söker - nej inte direkt men vi kan ha kul ändå!

Fredag

publicerat i Allmänt;


Hektisk fredag! En dag då jag önskar jag kunde var två av mig .. Fredagen avslutas med goda vänner för att besöka Cathrines grav och sen äta och umgås lite. Måste bara andas mellan stunderna .. Mycket nu men lika kul för det!

Önskar er alla en härlig helg ♥


Fint

publicerat i Jul;


Jag vet att det är för tidigt med Julen men jag kunde inte låta bli .. det blir ett helt annat ljus, en helt annan stämning! .. som jag tycker om ♥ 

 

Härlig dag!

publicerat i Allmänt;


Trött men glad! Har haft en toppendag med småfolket! Buss, spårvagn, Naturhistoriska Museet och snö! Dom var så duktiga! S t o l t !

Jag fick till och med köpt siffror till adventsljusen som jag letat efter. Slut över allt .. men inte där. Nu ska det pyntas och dekoreras!

Söndagsmys

publicerat i Allmänt;



Bilden är ett par månader gammal men funkar ändå för det är precis så jag kommer att ligga om en stund! Väntar bara på kaffet som ska avnjutas tillsammans med den goda chokladen som inhandlades på Julmarknaden! Gott!


Angående "gilla"knappen - vilken respons! Kan inte låta bli att skratta lite åt allt som kan länkas ihop hit och dit. Med lite fixande och trixande funkar det mesta!

För att kunna trycka på den måste man vara inloggad på facebook och jag kan INTE se vilka som trycker och som jag skrev på fb så kan ni som jag vet besöker mig men inte lämnar kommentarer fortsätta med att vara anonyma men ändå lämna en hälsning. Tycker jag är kul ~ler~

Njut av kvällen min vän ♥




Uppdatering

Jag har valt att ta bort GillaKnappen så länge, tyckte den segade ner bloggen och sen så har ju faktiskt inte bloggen något med facebook att göra. Man ska inte behöva vara inloggade för att trycka .. kan man tycka .. men kul var det! Tack ni som Gillade!


Snart ..

publicerat i Jul;


Bildfavorit i repris
http://lotusen.blogg.se/2008/november/favoritfonster.html#comment

Åh vad jag längtar! Snart ska ljusstakarna fram! Har väntat sen mörkret slog till på riktigt. Älskar dessa s t o r a stakarna! Jag köpte en svart och en vit för ett par år sen som vi delade på i separationen och har jag tur så fick jag behålla den vita. Är så fin i köket! Blir ett röj i förrådet imorgon. Det är en stämningsfull tid med alla ljus och dekorationer!

Äntligen fredag!

publicerat i Allmänt;



Äntligen fredag! En barnfri helg utan väckarklocka! En helg med mys, KonstHanverksMarknad och lite "barhäng". Inga måsten utan bara det som känns kul! Önskar dig en härlig helg ♥

Så söta

publicerat i Gamla foton;



Röjde bland gamla saker i lådor och hittade en skiva med sparade bilder. Det fanns så många bilder från de senaste åren som jag glömt! En av dom var denna på Linus och en kattunge vi passade ett par dar. Tror bilden är ca. 7-8 år gammal. Så söta!


En dag värd att fira!

publicerat i Allmänt;


Vilken dag! Underbart väder, ett utvecklingsamtal med sonen som gjorde mig stolt och sist men inte minst ett givande möte! Berättar mer när det närmare sig ..

En stark kycklingwok med nudlar står på menyn men det blir även en krämig god risotto med skaldjur och ett glas vin! Härligt när vindarna vänder. Så glad!



Evas Studio

publicerat i Allmänt;

Bild: Eva Blixman

Måste få visa en bild från Eva Blixmans studio! Blev så glad när jag såg detta! Hennes efterfrågade cupcakes som fotades för bl.a BröllopsGuiden finns att köpa direkt hos henne på Wrangelsgatan 11. Så fina! Lycka till Eva ♥



Just Wrangelsgatan eller rättare sagt Lunden är speciellt, av någon anledning har jag återvänt dit då och då och senast i går fick jag frågan om jag skulle flytta tillbaka till stan.

Jag flyttade till Torslanda för 5 år sen för kärleken skull och nu när situationen är en annan har tanken slagit mig många gånger och jag har kollat runt lite men Linus är tveksam. Han har rotat sig här och vill bo kvar. Så vi bor kvar. Åtminstone tills han gått ur högstadiet.
Men å andra sidan, man ska aldrig säga aldrig ..

Hipp hurra!

publicerat i Allmänt;


Min lilla kompis Oskar har fyllt 5 år och det har firats med kalas idag! Det var ett stort nöje att får vara med och hjälpa till. Ljudnivån var hög men stämningen på topp! Clownen Jojje stod för en kul underhållning, han fick till och med mig att skrika högt, skrattar än! Petris ballongdjur/hattar imponerade stort!

Väl hemma pustade vi allla ut i soffan med kaffe och kladdkaka. Gott!

Tack för en kul dag


Chokladbollar

publicerat i Mat & sånt;


Här har det bakats chokladbollar! Tre 13-åriga grabbar gick loss i köket och efter mycket klet och skratt blev resultatet mer än godkänt! Nu kan klassen ha fredagsmys!

Jag är imponerad, dom fixade och plockade undan efter sig, nöjda och glada.
Den långa drufsen till höger är min och jag är stolt ♥

En vanlig dag

publicerat i Allmänt;


Fullt ös! Högt och lågt. Spring, skratt och en å annan kram. Blöta kläder och vantar på vift. Allt i ett härligt kaos och organiserad röra! Att jobba med småfolket är en glädje ♥



Snö

publicerat i Allmänt;


Ja nog kändes det långt till den goa, sköna sommaren med allt vad det innebär när jag kikade ut genom fönstret i morse! Kan ju alltid hoppas på att det är något tillfälligt ..
Snö i alla ära men inte för mycket, för länge!

Tänkvärt

publicerat i Spontant;
Ett leende sker i ett ögonblick, men minnet av det kan finnas kvar en livstid.

Älskar vackra leenden ♥

Tummen ner

publicerat i Allmänt;


Det går åt mycket ljus hos oss och det av blandad kvalitet. Som jag skrivit innan så är tyvärr Ica's ljus av urusla! Vi tände deras marschaller igår, dom smällde och brakade så det lät in! Hur det luktade behöver jag väl inte skriva ..

Jag tycker om Ica's egna varor men ljusen köper jag aldrig mer!
Visst, dom är billigare än andra men det ser ut därefter också. Trist men sant!


Glögg

publicerat i Allmänt;


Glöggen vi satte förra året smakar nästan bättre i år. Det doftar härligt!

Efter en dag med SoL och städning både högt och lågt passar det bra med värmande glögg. Årets första riktiga glöggkväll. Inte bara provsmaka utan dricka och njuta.

Tänder ett ljus för dom saknade ♥


Fredag

publicerat i Allmänt;


Äntligen fredag med allt vad det innebär!

Önskar dig en härlig dag och ro till att njuta! Se dig omkring, uppskattade det du har, se livet! Du lever här och nu, finns bara en av dig! Ta vara på det ♥

Härligt

publicerat i Allmänt;


Trodde aldrig vi skulle kunna genomför utflykten med småfolket idag med tanke på vädret. De har varit ruskväder ett par dar men just idag, dom timmarna vi var iväg sken solen! Det var riktigt skönt att kunna sitta ute som vi gjorde med både matsäck och kaffe!
Mer SoL åt folket!

Kvällen

publicerat i Allmänt;


Efter en lång och ledig dag, sökandes efter just dom där gardinerna jag vill ha och en massa fixande och trixande är det dags för kvällen. Ännu en barnfri kväll med vuxenmys ♥


Tänkvärt

publicerat i Spontant;


Avundsjuka är konsten att räkna andras glädjeämnen i stället för sina egna ..


Detaljer

publicerat i Allmänt;


Inspirationen flödar i vackra hem!

Bilderna är tagna hemma hos en vän. Detaljer som inspirerar.