Kräftskiva

publicerat i Allmänt;Snart börjar festen.RoB skulle absolut INTE ha kräftor med skal, han tycker inte om att skala, ordnar jag säger Matilda, vår granne vars far har fiskeboden här på orten, han skulle ha skalade kräftstjärta med andra ord .. det blev kräftstjärta MED skal!Jag skrattade gott åt Rob:s kräftstjärta med skal men sen blev jag riktigt imponerad av hans skalande .. gick ju strålande!Matilda, Linda, Malin, Lill-Robert och Åsa njuter av kräftor och SOL!Solen skiner, isen kyler flaskorna och alla är glada!Har du smakat på Tequila Rosè Java? Så himla god!
Lyckades än en gång med kladdkakan, den var supergod, sådär perfekt som efterrätt ihop med kaffe och likör.
RoB gör en djupdykning ...Gott.
Dags för sängen, trött som en gnu. RoB fick slita med bootsen en stund, sen åkte ögopnen igen på två röda ..


Tack grannar och vänner för en lyckad och trevlig kräftskiva ♥Värmeljustjuv?

publicerat i Allmänt;Vem tar värmeljuset? Det är inte första gången det händer. Det var där i gårkväll, nu är det borta igen! Först trodde jag att det var RoB som drev med mig men nu vet jag att det inte är han. Brickan står på utebordet, vem som helst kan komma förbi och ta det men varför skulle någon göra det?    *kliar mig fundersamt i huvudet*


Tisdag

publicerat i Allmänt;


Morgon igen. Mjukstartar med kaffe och tidning i sängen, alltid lika skönt.

Tack ni som höll tummarna för mig igår! Det var en tuff men kul dag och jag hoppas och
tror att det gick bra, kändes så i alla fall. På torsdag vet jag mer, lovar att berätta då ..

Tack även till dig RoB som hjälpte till med tandl.besök, boka klipptid, lunch m.m. ♥


Tidig morgon

publicerat i Allmänt;


Klockan är 06:00. Inget kul alls. Dricker lite kaffe och ska strax in i duschen. Har ett 12-timmars projekt framför mig idag som betyder otroligt mycket  så håll gärna en tumme eller två för mig .. måste verkligen ro hem detta!
Fototriss - Tre Detaljer

publicerat i Fototriss;

I veckans Fototriss är temat Tre detaljer, från ett å samma objekt.

Eftersom jag har ägnat några, ganska många timmar faktiskt åt blommor och rabatter idag så får mitt lilla planteringsbord bli dagens objekt. Så klart.


Söndagmorgon

publicerat i Allmänt;Passar på att greja lite med bilder medans kaffet puttrar klart. Mitt photoshop vägrar fortfarande att fungera så jag sitter och testar funktionerna i dom andra redigeringsprogrammen jag har. Det är ovant men jag lär mig. 

Nu ska jag tillbaka till sängen och väcka R med kaffe och morgontidning ♥


 

Sommar

publicerat i Allmänt;


DrömflygareIdag hittade sommaren tillbaka! Underbart! När solen skiner bubblar energin så jag passade på att storstäda och tvätta. Låter inget vidare men det känns ganska skönt att sitta här nu när det är nystädat överallt och tvätten hänger ute på tork. Har en känsla av att vi kommer sitta ute ikväll, precis som igår och då är det gott att ha allt gjort.

Motor

publicerat i Motor;

Tidigare idag hittade jag min käre sambo meckandes i garaget. Som vanligt. Han har ett stort motorintresse och meckar mycket och idag hade jag kameran med mig och tur var väl det för det  kan faktiskt bli en del fräcka bilder av ingenting ..

Grinden

publicerat i Allmänt;

Grinden är fortfarande öppen. Jag har sett grinden i alla årstider och tycker den är lika fin på vintern med snö som på sommaren med grönt. Och då är det ändå bara en grind ..Hästskit!

publicerat i Allmänt;

Så här såg gångbanan ut i morse när jag var på väg till jobbet. Hästskit överallt!

Jag har skrivit om det här innan och tycker fortfarande inte att det är okej! Jag är så trött på folk som gnäller på hundägare som inte plockar upp skiten efter sina hundar när det verkar vara okej att hästarna ska få skita överallt! Hur trevligt är det att cykla eller köra moppe i det här då? Usch & fy!Fototriss - Rörelse

publicerat i Fototriss;Den gamla polisbilen från dagens Volvoutställning som onekligen får mig att tänka på
"Kling & Klang" får självklart stå för veckans Fototrisstema som är Rörelse.

Vrom

publicerat i Allmänt;


Idag har vi varit på bilutställning med gamla Volvobilar, en å annan ny syntes också till.
Själv hittade jag husvagnar jag tycker om. Visst är dom charmiga?


P1800 tillhör mina favoriter bland dom gamla bilarna. Tycker fortfarande dom hänger med i design, kombin är jättesnygg!


Inne på Volvo museumet fanns många fina lastbilar till Linus förtjusning.

Vackert

publicerat i Allmänt;
Det var med ett litet sting av saknad jag gick över Drottningtorgsbron igår.  Det var där jag alltid gick av/på bussen eller vagnen när jag bodde i stan. Det var så fint med alla blommor. Härliga sommar ♥

Fredag

publicerat i Allmänt;

Med regnet kom flera latdagar. Se bara på katten. Nu är jag ju ingen katt men en å annan latdag har det blivit varvat med städ! Perfekt städväder. Känns lite som man fortfarande väntar in vardagen .. den kan gott vänta.

Fototriss - Genom

publicerat i Fototriss;Veckans tema är Genom. Här är mitt bidrag .. ser ni Genom .. Ser ni solen som håller på att bryta sig genom ..? Dom andra två bilderna får ni tolka själv. Kan du se genom?Regn

publicerat i Allmänt;Vilket väder! Det har åskat, mullrat, blixtrat och fullkomligt vräkt ner! Ganska mysigt faktiskt. Ljuslyktan bekräftar regnmängden, en hel del vatten.

svart/vitt

publicerat i Allmänt;
Idag fick jag till det bra, randiga leggins och blommig väska, det som gjorde att jag reagerade var att allt var svart/vitt. Här blandas det hej vilt!Blomma

publicerat i Allmänt;

Idag var Tyra 2½ år och jag på en liten promenad. Vi smög på hästarna, ropade på grodorna och tittade på alla blommor som faktiskt överlevet torkan som varit. Hennes små fingrar var överallt och hon pratade oavbrutet, den lilla envisa trollunge.