Bloggande katt

publicerat i Allmänt;


Vill vara med. Sängen, soffan, stolen .. så fort man lämnar sin plats så är hon där.
Finaste Pelle ♥


Höst..?

publicerat i Allmänt;


Kan ju inte låta bli en dag som denna att längta tillbaka till en varm och härlig sommardag ..

Saknar!

publicerat i Motor;Saknar moppe!
Jag trodde den tiden var över nu men jag tycker det är så himla kul och praktiskt så jag vill nog ha en igen .. Någon som har ellet vet någon moppe till salu så säg till! Ingen dyr!

Till Linus

publicerat i Allmänt;


Allt hände under sommaren! Du blev tonåring på riktigt!

Att få komma hem från jobbet och maten är klar värmer mitt hjärta! .. att du själv inte är hemma gör inget, min tallrik stod klar att värma. Tack underbarar du!

Du är uppe längre än mig på kvällarna, släcker och sköter dig själv.
Du sover till 10-11 på morgonen, som vilken tonåring som helst, inte likt dig.
Du bäddar din säng och sköter ditt rum utan ett ord. Du bara gör det.

Vi kan prata om allt i timmar. Visst gruffar du ibland men det gör jag med.
Vi kan ligga i var sitt soffhörn och se på film och bara vara .. du börjar bli för lång ..

Kanske är det motgångarna i ditt liv som gjort dig ödmjuk, förstående, förlåtande, ja till den underbara kille du är idag. .. Den tjej som fångar ditt hjärta ska vara lycklig!

Blev rörd i dag när jag kom hem och såg maten och måste bara få tala om hur stolt jag är över dig och hur mycket jag älskar dig ♥

Skön katt

publicerat i Allmänt;


Så kan man ju också ligga om man är katt .. i en hel timma, kan ju inte varit bekvämt!.. var tvungen att kolla att hon levde. Sköna Pelle!


Ut med det gamla

publicerat i Allmänt;


Städningen i "livets garderob" fortsätter. Nu är det klädernas tur! Nästan allt åker, det är för stort! Glädjer mig att en del kommer till användning av en vacker tös ♥


Nedräkning

publicerat i Allmänt;
Nedräkningen har börjat!

Idag är det 22 dagar kvar till Linus ska operera ur stiften i armen! Han får fortfarande inte cykla, bära tungt och annat sånt som en kille vill göra. Idrotten i skolan får han inte vara med på förrän i mitten på oktober. Det har varit en lång resa för honon .. han har inte tittat på skateboarden sen 21 Maj. Hjärtat ♥Min blogg

publicerat i Allmänt;


En av dom första bilderna på bloggen.

Tänkte göra en rensning av både bilder och inlägg men det var inte lätt. Det är ju faktiskt mitt liv och så som det sett/ser ut, har skrattat gott åt många bilder och inlägg så jag låter allt vara kvar!

Jag ser en tydlig skillnad på hur jag utvecklat fotona, mycket plåtter på dom tidigare. Det blir enklare och stilrenare för varje år. Kul! Är glad att inspirationen har hittat tillbaka!Små odjur

publicerat i Allmänt;


Hade inte bara en middagsgäst vid bordet igår utan även en liten gäst under bordet! .. sitter ute med dator och kaffe och såg just en till fast mindre. Känns väl sådär att ha dom runt fötterna ..

Värmer hjärtat

publicerat i Allmänt;Vänner ♥ Om nu visste hur mycket jag uppskattar er! Ett sms, ett samtal på morgonen eller bara några skrivna ord. Jag vet att jag ibland både skriver och talar i gåtor men ni förstår, ni vet. Tack!

Önskar jag kunde få med er alla i multiexponeringen men nu valde jag en bild jag gjorde för ett tag sen som jag tycker mycket om men ni vet ändå att ni finns i mitt hjärta!
Vänskap

publicerat i Dagens fundering;


Ordet "vänskap" har funnits med i mina funderingar en längre tid. Vänskap är ömsesidig tillit och respekt. Man behöver vänner, inget man bara väljer bort för andra. Vissa klarar sig utan medans andra behöver fler. Man kan ha många bekanta, men det är dom där riktiga vännerna som finns kvar när det blåser storm ..

Mina vänner betyder mycket för mig oavsett om dom finns i min närhet eller på distans. Det kan gå år innan man hörs men när man väl hörs så finns det där.

När är man vänner då? Det finns mycket att fundera på, frågan är om det ens är värt att fundera på .. det ska ju som sagt finnas där. Spelar det någon roll om någon säger att den är din vän när du inte känner det? Ja för mig gör det faktiskt det. Ömsesidig vänskap känner man. Eller hur?


Vad betyder vänskap för dig?


Små detaljer

publicerat i Allmänt;Förändring tar tid, men det sker sakta men säkert.
Har hittat en helt bedårande tapet till sovrummet som jag klurar på, onödigt enligt andra men jag vill förändra! Pojkens rum är prio ett, han har valt färger och ska få göra det till sitt rum, precis så som han vill ha det, ingen att behöva ta hänsyn till. Spännande!

Morgontrött katt

publicerat i Allmänt;Jag vet inte vad som hänt med Pelle, hon har alltid varit en kelig och social katt men nu är hon bara för mycket! Hon är med hela tiden! Ska sitta i knät, sova mitt på bröstet, spelar ingen roll om det är mig eller Linus, bara hon får vara med .. jättemysigt men när man inte ens får duscha i fred ..

Grannkatterna kommer hem med möss, ormar, ödlor och till och med en å annan fågel, men inte Pelle! Hon samlar flugor och pappalångbenare som hon samlar i en fin hög. Innan gav hon dom till R men nu är det jag som får dom. Urk!

Låna henne?

Loppisfyndet

publicerat i Allmänt;

Linus nallar i skålen.

Egentligen skulle jag tagit en närbild på skålen men tycker att bilden talar för sig själv .. Hittade en fin skål i grönt glas för en 5:a på loppisen någonstans vid Hedekas som passade perfekt för godis! Börjar tycka mer och mer om färgat glas, gärna mörka färger.

Karma

publicerat i Andligt;Uttrycken är många .. handling och handlingens resultat ..

Lagen om orsak och verkan! Du är alltid fullt ansvarig för dina handlingar, ingen annan bär ditt ansvar för hur du behandlar eller beter dig gentemot andra. Du kan alltså inte skylla ifrån dig ditt ansvar på någon annan eller omständigheter som varit. 

Du får ta konsekvenserna av ditt handlande. För det enda du kan påverka och förändra är här och nu, skörden är ett resultat av din sådd.


KARMA - every secret has a price.

Mot Pinnö

publicerat i Allmänt;


Märks att liten blivit stor! Inte bara att han är uppe halva nätterna och sover halva dagarna .. det var när jag fick släppa honom med Elias och båten. Dom bara drog *skratt* fort gick det också! Är så himla glad att han blivit den fina tonåring han blivit. Vi kan sitta i soffan och prata i timmar, laga mat tillsammans, han dukar, bäddar sin säng osv. Älskade Linus ♥

Liten

publicerat i Allmänt;Sitter med alla bilder från i sommar och den här bilden borde vara en fin och härlig bild, ett glas vin i kvällSoLen i Grebbestad men ju mer jag tittade på den ju mer såg jag det andra ser och påpekar .. Kilorna har rasat sen i vintras och det ser inte smickrande ut! .. (därav svart/vit bild) Jag vet ju hur käderna brukar sitta som jag har på mig .. det är inget jag valt själv men nu är det jag som tar TVÅ Pågens gifflar istället för en!