Fint

publicerat i Blommor & sånt;

 

Än händer det saker i rabatterna, tack och lov. Hösten står verkligen och väntar runt hörnet så jag är så glad för minsta lilla blomma som visar sig. Det känns som det blev en kort sommar som tog slut för fort, alldeles för fort.


 

 

Söt x 2

publicerat i Allmänt;

 

Jag har skrivit om honom innan. Våran granne Oskar 3 år. Han har skrämt mig många gånger då han helt plötsligt bara är där. Han är oftast barfota så man hör han inte och nää, han plingar inte på utan öppnar dörren tyst och försiktigt för att sen göra sig hörd - som gubben i lådan. Underbar ♥

 

 

Kulturkalaset

publicerat i Allmänt;
Igår trotsade vi regnet och åkte ner till Jussi Björlings Plats för att lyssna på Stefan Andersson. Hans musik passade så perfekt där i det historiska temat som var runt omkring.  Att Ostindiefararen Götheborg sakta gled in under spelningen var glädjande eftersom jag inte sett den i verkligheten.


Kan varmt rekommendera Sommar Verandan på Operan. God mat och trevlig utsikt.

Tack Robert för en mysig kväll ♥


Svamp

publicerat i Mat & sånt;
Igår skulle jag bjuda på gratinerad krabba men det blev inget bra eftersom krabborna nästan var tomma, kom på att man kanske kunde ha i kantareller så jag fick med Annica en sväng bakom huset, trodde väl aldrig att vi skulle hitta svamp men det gjorde vi. Resultatet blev bra! Så gott!

Semester

publicerat i Allmänt;Efter ett par veckors jobb är det  s e m e s t e r  igen.

En vecka ihop med sonen innan det är dags för skola, jobb och höst. En höst som närmar sig med STORMsteg. Jag önskar och hoppas att vi får lite sommar igen, få känna den sköna värmen. Längtar!

Diggiloo

publicerat i Allmänt;


I söndags var jag och Annica på Diggiloo vid Tjolöholm Slott. I ViP tältet serverades en god buffé, cider, öl & vin. Mycket gott!
Tack Annica för att jag fick följa med som din gäst!Det hela var en trevlig kväll med bra underhållning, regn, sol och en attans massa mygg!


Mys

publicerat i Allmänt;
SvampBoB kan vara läskig ibland .. nä, inte alls så jag förstår inte vad det var som skrämde min bästa lilla kompis Oskar, rädd blev han i alla fall men bara för en kort stund.