Kocken

publicerat i Allmänt;
M i n   e g n a   k o c k

Igår lagade Linus maten. Han har börjat med hemkunskap i skolan och självklart ska det praktiseras hemma. Kolla in receptet på bänken. Gissa vad han bjöd på.
Dop

publicerat i Allmänt;P a r t i l l e   k y r k a

En kyrka jag varit i så länge jag kan minnas, skolavslutningar, konfirmation, julottor, bröllop, begravningar och som idag, dop. Min brorson Viktors dop.


Lillebror Richard med Viktor som hade fullt upp med annat ..


Catrin, Richar & Viktor.Robert, Amanda & jag.


Kusinerna Bus

publicerat i Allmänt;


Lite dålig bildkvalitet men jag fångade ändå Linus och Hampus på bild.Linus är väldigt glad i sina kusiner, stora som små. Han fick en stund med Viktor i knät.
Sötaste gullunge som vi höll på att förlora. Så glad att du finns Viktor ♥

Skorna

publicerat i Allmänt;

Varför ser jag skor hela tiden?
Vem äger dom, hur hamnade dom där i en parkeringsruta vid Ikea?

Höst

publicerat i Allmänt;

Nu är Hösten här! Vet inte om jag ska tycka om det eller ej ..Fototriss - Trekantig

publicerat i Fototriss;
Veckans Tema är Trekantig, inte det lättaste kanske men så slog det mig att våra helt underbart goda räksmörgåsar på Cafét är ju Trekantiga, så mitt bidrag denna vecka får bli räksmörgås! Dessa gjorde jag i torsdag, hur kul som helst för en nybörjare som jag!

Regn

publicerat i Allmänt;
I söndags var jag på Livsstil och Hälsomässan vid Heden vilket innebar att jag fick gå en bit, inte mig emot. Jag tycker om Allén och just denna regniga söndagförmiddag var den helt öde! En märklig men skön upplevelse.

Tänk vad jag har gått och cyklat här .. varje dag till jobbet när jag bodde i stan. Då svor jag över alla rödljus som kunde sinka mig upp till 10 minuter .. i söndags njöt jag och bara var.

Pizza på burk

publicerat i Allmänt;
P i z z a  K i t

Idag skulle vi ha pizza till middag, snabbt och enkelt med Pizza Kit .. har jag sett på tv-reklam .. passar bra en dag som denna. Jag har skrattat så tårarna runnit!

Någon som testat? Någon som öppnat "burken" med deg?

Kommer ni ihåg burkarna man öppnar och det flyger ut en orm eller liknande, ni vet, en sådan där skämtburk. Ja jösses vad jag skrattade, degen bara vällde fram!

Måste erkänna att när burken väl var öppnad så var det hur smidigt som helst, gott var det också, så som snabb, enkel mat är det verkligen att rekommendera!Fototriss - Tre Färger

publicerat i Fototriss;
Denna veckas tema är valfritt bland tidigare teman, jag valde så klart Tre färger eftersom jag inte var med den veckan. Visst har vi vackra färger i vår natur?