Tulpaner

publicerat i Blommor & sånt;
Åh, dessa sköna blommor! Jag har alltid varit svag för vita tulpaner, ja vita blommor över huvudtaget men just nu är jag förtjust i lila tulpaner. Tycker färgen är underbar och just denna sort av tulpan är så skön för den växer hej vilt! Precis så vildvuxet som jag vill ha det. Snyggt.


Hjärta

publicerat i Allmänt;

På tal om Alla Hjärtans Dag ..

När jag dukade av efter en gäst igår såg jag detta hjärta på tallriken, ett Hjärta gjort av kokos, kokos som fallit av en chokladboll. Det fanns inga smulor eller något annat, bara detta Hjärta.

Sparbössan

publicerat i Allmänt;

Det var kul att min sparbössa fick lite uppmärksamhet, jag älskar den!
Just nu sparas det till en speciell tillställning som jag och Robert ska på om några veckor.
Biljetterna och maten är i och för sig betalt men det kan vara kul med lite extra på fickan ..


Sparbössan är från Cult design och det medföljer massor av ord man kan sätta på bössan, man byter alltså efter sparandets ändamål, det var det jag föll för. Hur söt som helst!Lördagspromenad

publicerat i Allmänt;
Idag på Alla Hjärtans Dag har det varit underbart väder så vi passade på att ta en skön promenad.Det är alltid lika kul att gå i området bakom berget, där det bara var skog och åkrar för 2 år sen, husen ploppar upp som svampar i olika former och färger och jag tror att det kan bli riktigt snyggt när allt är klart.


Psst .. du Annika, jag vet var din brevlåda bor ..


Bara ord

publicerat i Allmänt;

Ingen bild idag. Bara ord.
Tisdagen börjar bli natt, en tisdag som dessutom känns som en måndag.

Sitter och tittar ut och ser att det är nollgradigt igen, blir det någon vinter?
Kommer det någon snö?

Sötaste RoB har på egen hand varit och köpt matsalsmöblerna till vardagsrummet och det är med förväntansfull spänning jag väntar .. får vänta ett par dar till eftersom han är neråt landet på jobb. Älskar dig.

Match ♥ söndagsfika

publicerat i Allmänt;Linus spelade match och vi fikade. Kaffet tillhör när man sitter där på läktaren men kakan .. Dom säger ju att det är bra att variera kosten. Så det så.