Julen är över för den här gången

publicerat i Jul;
Tänk att Julen redan är över. Vi åkte till Söderfors och fick faktiskt uppleva en hyffsat vit jul. Roberts alla syskon med barn och barnbarn kom på Annandagsmiddag, mycket trevligt!


Om jag fick några julklappar..?

Jodå, mer än jag någonsin kunnat drömma om. Det bästa är nog den nya platta fina tv:n, dom nya köksmöblerna och matsalsmöblerna till vardagsrummet som vi köpte som julklapp till oss själva. Min söta platta frukost-tv som jag fick i dag som Nyårspresent kommer nog stå på mycket. Något jag önskat mig.
  
Tack snälla Robert. Love ♥

Imorgon är det NyårsAfton och då ska här grillas och drickas bubbel.Skönt

publicerat i Jul;

Vi kopplade av med en fika i Julruschen, hur skönt som helst.
Klapparna är inslagna och klara, resväskorna är packade och snart bär det iväg. Få vakna imorgon, julaftonmorgon ska bli mysigt. 5 dagars ledighet är något jag ser framemot.

Önskar Alla en Riktigt God Jul

Liten Julafton

publicerat i Jul;Igår tjuvstartade vi Julen hemma hos mamma och pappa. Alla syskon och barn samlades och dom första julklapparna fick öppnas. Glädjen var stor!
På tisdag åker vi till svärmor i Söderfors för att fira jul. Det är en resa på ca. 50 mil så vi passar på att stanna några dagar och jag ser verkligen fram emot lite semester.

Vill passa på att önska er alla en riktig ~ God Jul ~Korv & bröd

publicerat i Allmänt;Idag var det match igen, tyvärr fick killarna stryk med 2-1 men vad gör väl det när man vet att man spelat bra och känner sig nöjd ändå .. en korv & bröd efter matchen sitter som vanligt alltid fint!


Pepparkakshus

publicerat i Jul;Linus klass har bakat pepparkakshus som dom lottade ut på Julfesten i tisdag. Självklart tog vi lotter på Linus & Elias hus .. gissa vem som fick ta det med sig hem ..
Så klart. Linus log med hela ansiktet!Mys

publicerat i Jul;
Visst är det mysigt med alla dessa stjärnor och ljus, det piggar upp i Decembermörkret! Det blev en vit stjärna i sovrummet och det är garanterat hög mysfaktor *ler stort*Även köksfönstret blev fint men där är det mer helheten med duk, ljus och hyaccinter.
Visst är Tomten fin, vårt adventsljus som vi tänder varje morgon. Tycker om December.