After work

publicerat i Allmänt;
 
Strålande sol och svalkande i glaset.
 
 
Mindre svalkande spårvagnstur men lika kul för det!
 
Himla trevlig kväll blev det och fler ser jag fram emot!
 
 
 
 

Hammarkullen

publicerat i Allmänt;
Härliga färger!
 
Härlig stämning!
 
Tack Thomas min gode vän för att du väckte mig så tidigt en lördagsmorgon och fick med mig till Hammarkullekarnevalen! Det var en häftig upplevelse som jag inte varit med om innan. Bor man i Göteborg borde man absolut besöka karnevalen någon gång!
 

Glädje

publicerat i Allmänt;
Glada människor är nog något av det bästa jag vet, sist när jag sprang på mina svägorskor ute fick jag äran att kramas med Ellinor, vilket energiknippe!
 

Fixardag

publicerat i Allmänt;
Nu var den årliga fixardagen avklarad. Känns som det blir mindre och mindre och göra för vart år som går. Klipper lite gräs, gödslar, tjötar och umgås. Solen var med oss så det avslutades med en gemensam grillmiddag, alltid lika gott och trevligt!
 

Kvällsol

publicerat i Allmänt;
 
Nu äntligen har värmen kommit på riktigt, att kunna sitta ute på kvällen är helt underbart, jag njuter!
Den tomma kabelrullen jag fick av grävkillarna är helt perfekt som "kvällsolbord"
Sol och värme sprider glädje, det märktes på sonen igår och jag vill säga tack till dig som hjälpte honom med moppen igår, du vet vem du är och det var en överraskning för mig, härligt att se glädjen hos honom igen ♥
Mer SoL åt folket!
 

Grillning

publicerat i Allmänt;
Äntligen har grillsäsongen kommit igång på riktigt!
Vi fick till det bland byggställningar och grävmaskiner efter en härlig ute-jobbardag. SoLen sken och vi med den, inte så mycket att klaga på en dag som den och många fler har vi framför oss. Härligt!