Incontro

publicerat i Allmänt;


Tack för en kul kväll på Incontro ♥
Trevligt folk, bra musik, kärt återseende och en å annan Peter Siepen!

Saknad

publicerat i Allmänt;Drömde om dig i natt.

Det spelar ingen roll hur många år som går, saknade är fortfarande lika stor!
Fina Lotta, du finns fortfarande med i mina tankar. Alla minnerna. Jag kan inte åka hem till mamma och pappa utan att tänka på dig där i Anneberg. Varje gång det är fest, bilderna från fotbolls VM -94. Du finns med hela tiden!

Bilden är tagen Midsommar -94 på TanumStrand. Minns du? Vi gick vilse på berget mitt i natten, du hittar en "stig" och kryper ner, rätt in i enebuskarna! Vi hann precis fram till slutminuterna på sista matchen den natten, vi missade allt! Men kul hade vi.

McTaxi från YakiDa, i söt sommarklänning, brännsår varje gång. Du hade ditt ärr, ett minne från alla galna kvällar! Kvällen i Jonsered när Arvingarna spelade kommer jag heller aldrig att glömma. Väl hemma ramlade vi ur taxin och höll på att bli överkörda, av Casper! Herregud vad vi skrattade! Morgon efter då tårarna rann och du kunde inte trösta för vi visste ju inte varför dom rann .. jag hade ju glömt ta ur linserna!

Sen flyttade du till kärleken i Katrineholm, samma dag jag fick Linus fick du besked om att du hade Hodgkins syndrom. Jag fick ett liv, en gåva men förlorade ett annat. Det gick fort. Ett år senare var du borta!

Du dog alldeles för ung men jag är oerhört tacksam att vi lärde känna varandra som små barn. Vi fick många år tillsammans! Som grannar och sen som bästa vänner!

Du är saknad Lotta. Varje dag

FredagsMys

publicerat i Allmänt;


Oskar, Åsa och RobertDatakillarna. Petri & Linus
Sista fredgasmysmiddagen som grannar på Åsen!
.. men å andra sidan behöver man inte vara grannar för att umgås ♥Tjejkväll

publicerat i Allmänt;

Ulrika, jag och kajsa

Vilken kväll! Jag blev nästan rörd till tårar när jag välkomnade tjejerna i dörren!
Helt fantastiskt att träffas efter alla år. Mina fina gamla klasskompisar ♥
Lena, Ulrika och Kajsa
Karin och Lena

Vi hade samlat ihop bilder från förr. Herregud! Många skratt blev det!
Lena, Karin, Kajsa, Ulrika & Jag

Men ta i då ..

Skål och tack för en kanonkväll ♥

Nästa gång vi ses är på Orust men med lite övertalning hoppas jag att vi alla ses på festen i Partille! Fler bilder finns på fb. Jag vaknade med ett leende på läpparna. Tack tjejer ♥Äntligen fredag!

publicerat i Allmänt;Det känns att jag gått upp strax innan kl 5 två dar i rad. När jag kom hem från jobbet tog jag ett bad och somnade! Fortsatt i soffan och vaknade efter 2 timmar. Inte likt mig men det var välbehövligt! Fortsätter fredagskvällen i samma takt. Bara vara och ha det skönt!

Ser fram emot morgondagen. Mat, vin, en å annan bubbla och massa tjejsnack!
Ett par av tjejerna har jag inte sett på många, många år. Ni är välkomna ♥


Önskar er alla en skön helg!


Ut ur dimman

publicerat i Allmänt;En liten promenad, lite mat. Äntligen är det över.
Det var längesen jag var så sjuk, helt utslagen. Vill jag inte vara med om igen.

Även Linus har repat sig. Att se sitt barn så dålig att han inte kom ur sängen var jobbigt.

Tack mamma & pappa för hjälpen ♥
Tack också till er som erbjöd hjälp trots smittorisken!Mitt allt

publicerat i Allmänt;


Min älskade unge. Mitt allt. Att få vara mamma är den finaste gåvan av alla ♥

Just nu känner jag en oerhörd tacksamhet över att få finnas, få finnas tillsammans. Få vara med om mitt barns uppväxt, in i tonåren. Få vara där med stöttning och råd. Få skratta ihop, ge en kram, pussa god natt .. Finnas som mamma varje dag. Dela glädje och sorg. Tjata om läxor. Höra han skälla på mig när jag tjuvar strumpor av honom. Höra hans skratt. Höra han målbrottsröst. Pilla på första finnen. Jag älskar det!

Det är flera barn som blivit små änglar sista tiden. Någons barn. Det gör ont!

Vi måste vara rädda om våra barn och ungdommar. Inte bara finnas utan verkligen vara närvarande. Hjälpa dom, guida dom genom uppväxten, genom livet. Det är inte alltid så lätt men om inte vi gör det .. vem ska då göra det?

Linus har fått ett par extra kramar idag, kanske inte alltid så uppskattat *skratt* men jag gör det ändå. Så mycket kan hända och jag tar vara på nuet. Älskade barn ♥Mumsbubbla

publicerat i Allmänt;Ännu en middag med alla fina samlade runt bordet! Idag gjorde vi det enkelt, stekte hamburgare i stora lass och sen mumsades det med bröd och tillbehör! Gott var det!
Som vanligt höll Isak i underhållningen ♥ Mys och bus!

Här är vi alla eniga, Heja Frölunda!Skolgården

publicerat i Allmänt;Skolan är klar. Skolgården är inte klar! Finns ingen. För barnens skull längtar jag verkligen till våren så att den kan bli klar! Is, vatten och bröte! Till och med en fastfrusen bil! En bil som bara stod där en morgon .. körförbud och en ägare utan körkort. Det innebär att polisen inget kan göra. Hur galet är inte det då? Den står där den står ..

Utomhusmiljön är underbar. Hästar in på husknuten, fina bergsknallar och massa grönt. Tror att det kan bli hur fint som helst när det står klart. Tyckte mycket om det redan innan då det bara var baracker så det här kommer bli toppen!


Hallongrottor

publicerat i Allmänt;


Efter att ha jobbat sent var det med glädje jag tackade ja till att bli hämtad på jobbet för att åka hem och fika. Väl hemma fanns det inget att fika med så min söta lilla vän Isak och jag slängde ihop ett gäng hallongrottor .. igen! Dom går åt här kan jag lova! Helt plötsligt kändes regnet på utsidan bara mysigt ♥