Cykel

publicerat i Allmänt;
I lördags hade vi en gemensam städ/granndag då det röjdes överallt. Barnen uppmanas att kasta gammal skit och att inte rota i conteinern .. gissa vem som fick en gammal cykel. Jodå, Robert är jätteglad, det är till och med dubbla ringklockor på den. Han tar en sväng på kvällarna. Påminner om någon annan jag känner ..

Grönt är skönt

publicerat i Allmänt;


Det börjar ta sig riktigt bra nu i rabatterna. Så himla kul!Örtlådan är klar men jag skulle nog behöva en till.

God mat

publicerat i Allmänt;Efter en heldag i solen, grävandes i jorden blev det grillning med Åsa, Petri och barnen.
Mycket trevligt och gott! Tack snälla ni för god mat och gott sällskap!Jag och LillRobert, finns en å annan Robert i husen här.
LillRobert, StoreRobert, GävleRobert, Robban osv ..
Ett av tillbehören. Så enkelt men så gott!
Robert x 2 ♥
SkåL!

Gästfotograf

publicerat i Allmänt;Min grannkille Oscar, tre äpplen hög gick loss med kameran men hade lite svårt att pricka rätt. Tycker ändå att han fick till det ganska bra ..
multiexponeringUnderbara Vår

publicerat i Allmänt;
Nu blommar det för fullt i rabatterna! .. och jag tycker det är helt underbart.
Tyvärr blir jag alltid riktigt vårtrött när det bara exploderar ute av färger, inte bara färger för den delen .. solen och värmen som kommer kräver en del energi första veckan eller två sen brukar jag njuta i ett par månader. Helt rätt årstid för mig!

Äntligen!

publicerat i Allmänt;
Tack älskade Robert för att du fixade till djungeln.
Nu kan även jag se fram emot att klippa gräset ..

*skrattar lite åt min underbara sambo*

Värme

publicerat i Allmänt;

Nu är snart Påsken över för i år. Det har varit en lång och skön helg, bortsett från att jag jobbade en kortis igår. Det är härligt när värmen kommer och man kan sitta ute, till och med på kvällarna. Underbart! Hoppas bara det håller i sig ..

Långfredag

publicerat i Allmänt;
Vilken härlig dag! Solen skiner och man kan känna att värmen är på väg. RoB och jag har hittat att mysigt ställe där vi har fikat idag, längtar till sommaren då man kan sitta ute i deras trädgård. Underbart. Dom sålde allt från hembakat bröd till egen hemmagjord saft. Så gott!

Långfredagen ska vi avsluta med ostbricka och vin. Mys.

GLaD PÅsK

publicerat i Allmänt;


En bild på egna kort jag och Linus gjorde förra året.


Önskar alla en riktigt härlig & GLaD PåsK!

Grattis!

publicerat i Allmänt;G r a t t i s   i   f ö r s k o t t  ♥ 

På tisdag fyller min älskade RoB år men vi passade på att fira honom i för skott när barnen var här. Mysigt! Linus gav honom Per Morbergs kokbok som dessutom var signerad av Per sjäv. Tror att det var en mycket uppskattade present. Så uppskattad att vi andra knappt får titta på den!Godis

publicerat i Allmänt;
Skickade Robert att köpa godis, nog fick vi godis. Massor!
Ibland är det riktigt gott men ibland blir det för mycket, hälften finns kvar idag.
Gott! .. eller kanske inte .. lördag hela veckan ..

2 April

publicerat i Allmänt;


Igår var det 1 April, förstår inte att faktiskt är April. Jag brukar skriva att tiden rusar förbi, just nu känns det som en underdrift!  Dagarna rusar på mer än vanligt känns det som .. 
Vart tar tiden vägen?

Igår eftermiddag satt vi ute i solen och bara njöt. Ser fram emot många sådana dagar. Härligt! I söndags såg jag vårens första tussilagos, ett bra tecken på att det faktiskt är vår.

Snart är det dags att börja påta i jorden vilket jag ser fram emot, Robert och jag har ett litet projekt som måste göras innan, det kommer att bli så fint.