Linus bloggbilder

publicerat i Allmänt;
Linus ville ta bort sin blogg så jag passade på att gå igenom hans bilder ifall det var något värt att spara, som jag har skrattat! Vilka bilder han hade, dom har några år på nacken *ler*
Hans första photoshopade bild, bra jobbat *skratt*Min lilla skrutt för 5 år sen ♥
Till och med jag fick vara med i hans blogg *ler* .. annars var det mest bilder på han,R och motorer! .. och en å annan SvampBob!

Ännu en photoshopad bild han gjorde när han var 9 år *skratt*
Hoppas han får intresset för photoshop tillbaka för nog var han duktig *ler stolt*


Tur jag gick igenom bilderna innan jag tog bort bloggen för det fanns en del som jag tror han tycker är kul att ha kvar.

Grebbestad

publicerat i Allmänt;

Jag kan inte beskiva med ord hur mycket jag älskar att komma upp till landet i Grebbstad. Andas riktig havsluft, skingra tankarna och bara vara .. det har varit en välbehövlig vecka!
Bryggan är sig lik!Båtarna .. dessa härliga gamla träbåtar!Stigen ner till vattnet ..En fika hemma hos Annika blev det också. Min sköna vän/gamla kollega som valt att flytta upp till Grebbestad, kan ju erkänna att det kändes frestande när hon sa att det skulle bli lediga lägenheter där ..
Uteplatsen

publicerat i Allmänt;


En liten glimt av den "nya" uteplatsen som börjar ta form. Den lilla gräsmattan är borta och ersatts med plattor. Känns som en helt annan uteplats, skönt att få bort det gamla för att lämna plats åt det nya!