Köket

publicerat i Allmänt;
Vi har så fint kök! Det börjar ta form efter några år ihop!

Dom nya möblerna ihop med detaljerna är Vi nu, en skön känsla. Jag tycker i och för sig att vi alltid haft det fint men nu är vi inne i en liten förnyelsetid och det blir bara finare och finare men det är väl för att det gemensamt, inte mitt eller hans.
Skön dag

publicerat i Allmänt;


Idag bjöd jag och mina syskon våra föräldrar på en god middag på Långedrags Värdshus, en födelsemiddag för pappa som fyllt 65! Grattis pappa ♥


Middag på Långedrags Värdshus

publicerat i Allmänt;


Jag och Linus

Lillasyster Susanne med familj

Pappa och lillebror Richard

Lillebror Mathias med familj


Tyvärr fick jag inte med mamma och Richards Catrin på bild, det var bara Robert som saknades eftersom han är i Stockholm och jobbar på Mc Mässan. Saknade dig ♥

SoL

publicerat i Allmänt;Det var en underbar eftermiddag i Långedrag, bakom oss, bortom vattnet kan man ana Torslanda, det är en härlig känsla att bo nära havet!

På väg

publicerat i Allmänt;


Inte bästa bildkvaliten men lika glad för det!Jag och kollegan var bjudna på middag hos chefen som bor på andra sidan vattnet så jag fick en guidad tur på Hisingen igår, kan ju säga att jag inte riktigt visste var jag var ..
En sväng på stan

publicerat i Allmänt;
Det blev en kort, snabb sväng på stan i natt, testade vip-kön, funkade galant ;) drack en drink, kolla läget, mös en stund, trevligt. Mår oförskämt bra idag.


Gi för hela slanten!

publicerat i Mat & sånt;


Fetaostpaj med soltorkade tomater och oliver. Riktigt god när den väl var klar.Jodå, julen satte sina spår och nu gäller strikt Gi-diet!  Tro inte att jag skojar för det gör jag faktiskt inte .. En stor eloge till Robert för hans beslutsamhet, är mäkta imponerad!

Puss på dig ♥


Min hand

publicerat i Allmänt;
Äntligen hittade jag min hand. Den fanns på Mio möbler, den bara stog där, klart den fick följa med hem. Tycker den är så fin men framför allt praktisk för alla mina juveler! näää, skoja bara men den är perfekt för mina vardagsmycken som jag brukar lägga på hallhyllan.


NyårsAfton 2008

publicerat i Jul;


Vi började kvällen med en god middag, bara jag, Robert och barnen ♥Desserten intogs hos våra goda grannar Åsa & Petri.
Tack Åsa för den goda citronpajen, vet en som vill ha receptet.Min fina bonustös Amanda. Så söt!Min underbara gullunge Linus.
Han tycker inte om nyårsmällarna och då funkar ju hörselkåporna bra.Tack Robert & Christian för den fina serveringen. Skål!


Jag & Lollo nallade på killarnas låda, smakade så där ..

Lollo & Christian.
Jag är så glad att ni har flyttat hit! Många skratt har det blivit och fler ska det bli!

Christian & Åsa

Kärlek

Åsa

Åsas man Petri.


Tack snälla grannar för en mycket trevlig och kul Nyårsafton!