Ett foto i timman .. nästan i alla fall

publicerat i EttFotoiTimman;

image1103Vaknade tidigt. Satte på kaffe och tidning som alltid på morgonen. Vi hade inga bestämda planer för dagen utan bestämde oss för att åka en sväng till Lager 157 i Gällstad. Sagt och gjort. Vi kom iväg och väl i Gällstad handlade jag lite kläder från Bondelid till Linus och lite annat smått & gott.

Fikade och bestämde oss för att åka och hälsa på farfars bror och hans fru i Torestorp. Det var 10 år sen jag var där sist så om jag skulle hitta dit var tveksamt. På väg dit såg vi att vi var några mil från Ullared så vi tog en sväng dit. Där blev det en jacka, gardiner och lite annat. Bara så. En utflykt utan mål.

Köpte en blomma och satte fart mot Torestorp och visst hittade vi. Det blev kramar, berättelser om släktforskning, kaffe och smörgås innan vi åkte vidare. Stannade till på den lilla restaurangen här hemma och åt en god middag så klockan var närmare 22:30 när vi var hemma. En härlig dagsutflykt ♥
Projektet EttFotoiTimman blev ganska tråkigt eftersom många timmar tillbringades i bilen men här kommer i alla fall mitt bidrag. Har inte skrivit med några klockslag den här gången utan det blir bilder från dagen.
Klicka på bilderna om ni vill se dom i stort format.           


     


image1108Fika i Gällstad.image1110


       Bilder från toaletten på restaurangen. Hög mysfaktor!
Tomtarna är ett sött fynd från Ullared.image1114


Kommentera inlägget här :