En bit på väg

publicerat i Allmänt;
image1785




Gissa om vi jobbat idag! Häcken är borta, gräsplätten är sådd, tak, väggar och möbler på uteplatsen är skurade. Vi har till och med varit iväg till Blomsterlandet. Stannade till för middag på BurgerKing. Nu är vi trötta! Trötta men glada!




Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Åsa:

trötta... men tänk så fin det blir sen när solen kommer till er och du sitter där med din kopp kaffe och tittar på det nya grädet och blommorna. Då kunde det vara värrt att vara trött.

2:a kommentar, skriven , av Candygirl:

Haha.. vi har också jobbat på bra... Vinterdäcken är utbytta mot sommardäck och sen har jag SKOTTAT SNÖ. Nu vill jag ha fram uteplatsen så jag och bus har hjälpt våren på traven. Det var svettigt. Nu kanske solen/värmen kan ta bort det sista islagret som blev kvar...

3:e kommentar, skriven , av camilla svarar Åsa:

Precis dom tankarna och orden använde jag själv igår *skratt* Klart att det är värt det! Det kommer att bli jättebra när det är klart.

4:e kommentar, skriven , av Camilla svarar candygirl:

När jag sitter här och hör fråglarna kvitta och det mesta börjar bli grönt har jag svårt att förstå att ni fortfarande har snö.. vi har 15 grader varmt just nu .. tänk att det kan vara sådana skillnader.

5:e kommentar, skriven , av Eva:

Åh full fart hör jag... jag hade full fart i några dagar i stugan förra veckan. Får se när jag hinner åka dit och fortsätta greja igen... idag får jag nog bara vara hemma och se till att Rudolph får behålla sin mat.
Han är inte så glad på mej just nu... han är hungrig som bare den. Men om drygt en timme ska han få en matsked. :o))
Vad jag babblar.... ha en fin dag!
Över 20 grader här hos oss idag. :o))

6:e kommentar, skriven , av camilla svarar Eva:

Jo du, här var det fullt ös!
Förstår om du inte hinner åka till stugan nu när
Rudolph är dåligt. Hoppas han kryar på sig fort.

Kommentera inlägget här :