Värme

publicerat i Allmänt;

image1780


Tidigt imorse när jag drog iväg var jag rustad för regn och lite kyla .. tji fick jag! När jag kom hem vid 14-tiden möttes jag av en (nästan) sommarvärme. Det var ett par timmar som var helt underbara. Man kunde gå barfota på dom solvarmaplattorna. Äntligen!





image1781


Även Pelle njöt i solen!
Det var verkligen en skön känsla för vad vi har framför oss med en fin vår och sommar.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Candygirl:

Fy sjutton vad orättvist... just den här tiden på året är sverige ett aaaalångt land. Vi har haft svalt... kanske 5-8 grader varmt. Ingen sol (som tur är smälter det ändå) och det är snöööö kvar. Inte bara lite utan massor. Ifjol hade vi grillpremiär den 28e. Då var hela baksidan av vår gård bar och utan snö. Uteplatsen var torr och fin. Visst det var kallt, men bart. Iår har inte ens plattorna kommit fram alls än.. Det är några dagar kvar till den 28e, men bart och torrt hinner det INTE bli... *ledsen*

2:a kommentar, skriven , av Camilla:

Jag vet inte om jag hade kunnat ha det så .. att ha snö så långt in på året skulle knäcka mig .. så visst är Sverige ett aaaaavlååångt land på våren. Värme i söder och kyla i norr. Stora skillnader. Hoppas värmen kommer till er med dunder och brak!

Kommentera inlägget här :