Regn

publicerat i Allmänt;

Det mullrade på himlen och helt plötsligt så bara den öppnade sig! Regnet fullkomligt vräkte ner. Ganska mysigt faktiskt .. tills jag kom att tänka på ungarna som ska tälta i natt, dom är i tältet just nu .. undra hur dom har det

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Laila:

Vad härligt du har lyckats fånga vattendropparna när de slår i backen! Skönt att vara inne dock! Apropå ungarna tänker jag på när jag och kompisen övernattade i trädgården i hemmagjord koja av stolar och filtar!! Vi var väl ca 7 år eller nåt. Det blev också ÖSREGN och hennes pappa kom och bar in oss och jag vaknade ens. På morgonen var jag jätteförvånad över att jag låg på golvet bredvid EvaLenas säng, och inte på gräsmattan i vår koja! ;-)

2:a kommentar, skriven , av Camilla svarar Laila:

Våra små sov faktiskt inne, skönast så 'ler'

Men visst är det lustigt att vissa minnen etsar sig fast så man aldrig glömmer det.

3:e kommentar, skriven , av Emsan:

oj vilken häftig bild! coolt hur du fångat regnet på bild.

4:e kommentar, skriven , av Camilla svarar Emsan:

Ja det blev faktiskt ganska bra, kul när man lyckas iblend :)

5:e kommentar, skriven , av ulrica:

Vilken härlig bild :).. och sååå bra du har fångat regnet!! Det lyckas aldrig jag med..Nu läste jag ju här att barnen sov inomhus, men det har sin charm att tälta i ösregn fniss.Önskar dig en toppenvecka!

Kram Ulrica

6:e kommentar, skriven , av Camilla svarar ulrica:

Fångat å fångat, det vräkte ner så mycket regn att det inte gick att misslyckas med bilden 'skratt'Barnen sov aldrig i tältet den natten, dom kom insmygande vid 23-tiden ..

Kommentera inlägget här :