Konst upp på väggarna

publicerat i Allmänt;


Ganska högt i tak ..






Den så kallade konsten i Axessakutens väntrum känns lite märklig, den ser deprimerande ut och med tanke på att det faktiskt är ett väntrum med oftast sjuka och skadade människor skulle det kännas bättre med lite gladare konst. Eller?



Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Linda:

Ja fy... jag tänkte genast på nåt koncentrationsläger...Inte nåt jag vill se om jag är sjuk!

2:a kommentar, skriven , av Laila:

Så du har varit där!? Jag läste nåt reportage om det för ett tag sedan, i en tidning i ett annat slags väntrum, och tyckte det såg fruktansvärt ut. Ville då skriva en blogg om det och letade ihjäl mig efter en bild på eländet - utan att hitta nån.

Så bra att du fått med det här nu då! :-)

3:e kommentar, skriven , av Feiner:

Suttit där själv ett par gånger med samma tanke om hur deprimerande denna vägg ser ut. Mina tankar leder raskt till Roman Polanskis film Repulsion från 1965. En film om en psykiskt sjuk kvinna. Som barn påverkades jag oerhört av den filmen då man inte riktigt förstod allt utan mer såg det som läskigt att armar kom ut ur väggen. En vän till mig berättade för flera år sedan att när han fick en rejäl panikångest attack så upplevde han detta också, mycket terapi och medicinering under lång tid hjälpe honom. Helt fel i ett sånt sammanhang (akutmottagning) att ha detta.

Kommentera inlägget här :