Författare x 2

publicerat i Allmänt;



Vilken skön avslutning på en härlig helg! Perfekt sitta-inne-väder! Umgås och bara vara ♥

Jag läser ofta och mycket. Många böcker blir det.

Även författare hittar nya sätt att jobba. Dom är fler och fler som går ihop och skriver. Spännande! Senaste bok jag läste var Marklund/Pattersons Postcard Killer
Riktigt bra! Tyvärr så så sträckläste jag den så den tog slut alldeles för fort ..

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Annie:

Ahh, boktips!

Jag har kikat på Marklunds senaste men köpte den aldrig, det ångrar jag nu men det får bli nästa gång!

2:a kommentar, skriven , av Camilla svarar Annie:

Köp den! Den är absolut läsvärd! Nu var ju inte inlägget menat som boktips men kul att det inspirerar!



Finns annat som hade varit roligare att blogga om men så länge det finns dom som tror att det hela tiden handlar om dom ligger jag lågt .. har massa bra bilder, tankar och funderingar men det kommer väl tids nog ..



Hoppas allt är bra med dig! Kram

3:e kommentar, skriven , av Annie:

Det är allt bra med mig/oss :)

Hoppas du börjar blogga som vanligt snart igen så jag kan bli lite uppdaterad!!

4:e kommentar, skriven , av Camilla svarar Annie:

Det kommer Annie men just nu känner jag inte för att lägga ut några direkt privata bilder, så länge det finns någon där ute som tror sig veta och stör sig på hur jag mår och kommenterar anonymt, kan det kvitta. Så fort jag skriver att jag MÅR BRA eller visa bilder på det så kommer det kommentarer typ .. vem tror du att du lurar?



Tycker mest synd om sånt folk och då kan jag ligga lågt och även bespara den ack så självgoda människa besväret att ens kommentera!

5:e kommentar, skriven , av Anonym:

:)

6:e kommentar, skriven , av Camilla svarar anonym:



:)



7:e kommentar, skriven , av Anonym:

Ähh, skit i sån som den! Låt inte det påverka dig och din blogg. Det stinker bitterhet lång väg och det här är inget unikt. Det är många som "lämnar" ett förhållande för att sen bli bittre och elaka, skulle vara tvärtom kan man tycka men det här är vanligare än du tror. Gräset kanske inte var så grönare på andra sidan, allt är bra och lyckan på top.......men ändå, långt där inne. Har sett det innan och kommer få se det framöver. Inte en helt ovanlig situation så stå på dig.



Vad jag kan tyda så är inte du bitter på det som varit, du har gått vidare och det ska du fortsätta med, ingen annan ska tala om för dig hur du mår eller inte mår. Bara du själv som kan avgöra det. Fortsätt blogga som innan!

8:e kommentar, skriven , av Camilla svarar:

Tack! Jag är varken bitter eller arg bara fruktansvärt besviken över all skit som skrivs eftersom jag inte gjort personen ifråga något ont! Visst var jag arg när han lämnade mig på det sättet som han gjorde men jag har gått vidare!



Att det kommer skit från hans håll nu, ett år senare fattar jag inte och just det du skriver om har jag hört från andra. Det har diskuterats över många glas vin in på småtimmarna, varför blir folk sådana?



Jag har förstått att det inte är ovanligt att den som lämnar "bråkar" och det är just det jag inte förstår!



Man har valt att lämna och gå vidare, mår bra och är lycklig, varför gå tillbaka till det gamla för att bråka??



En sak hade varit om jag kontaktat honom osv. men jag har inte gjort det, han finns inte kvar i mitt "tänk", inte ens som vän för det skulle vara helt omöjligt efter allt som hänt. Så fruktansvärt elakt!



Det finns säkert en anledning från hans sida men det kommer jag aldrig få veta och jag är inte intresserad av att veta heller för den delen. Är han lycklig kan jag bara önska han all lycka!



Min önskan är att få bli lämnad i fred! Vill inte bli förknippad med honom överhuvudtaget.



Vad det gäller bloggen kommer jag att fortsätta blogga som vanligt men väljer nog vad jag visar.

Kommentera inlägget här :